Terug

Volg Vandaag Inside

ESPN brengt Jan Smit opnieuw in beeld: 'Met opgeheven hoofd, Jan!'

ESPN brengt Jan Smit opnieuw in beeld: 'Met opgeheven hoofd, Jan!'

8 okt 2022, 20:50

Jan Smit zat zaterdag zoals gebruikelijk weer op de tribunes van het Kras Stadion tijdens FC Volendam - Ajax. Tijdens de wedstrijd had de regie van ESPN wederom weer oog voor de voorzitter van de club uit het vissersdorp.

Dat gebeurde een week geleden namelijk ook. Toen speelden de Volendammers op zondagochtend (12:15 uur) een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard en was Jan te zien met een fikse "onderkin". Een week later ziet de bestuurder - die ook nog zingt - dat hij wederom in beeld wordt genomen en onderneemt actie.

Op twitter plaatst hij een screenshot van het fragment, waarop hij te zien is zónder neerhangend vlezig deel onder de kin. Hij schrijft daarbij: "Ik heb nu dus de hele wedstrijd met m’n hoofd rechtop gezeten..." Niet veel later reageert ESPN met een knipoog: "Met opgeheven hoofd, Jan".

In Veronica Offside werden de beelden van Jan Smit ook getoond. Andy van der Meijde heeft de oplossing voor de Volendammer: "Die eet heel veel kibbeling!" Kijk het fragment hieronder terug.

Andy ziet foto van Jan Smit: 'Die eet heel veel kibbeling!'
1:08
Andy ziet foto van Jan Smit: 'Die eet heel veel kibbeling!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.