Terug

Volg Vandaag Inside

Espanyol stijgt naar tweede plaats in La Liga

Espanyol stijgt naar tweede plaats in La Liga

21 okt 2018, 22:44

HUESCA (ANP) - Espanyol blijft het goed doen in de Spaanse voetbalcompetitie. Het elftal van coach Rubi, die afgelopen zomer werd aangesteld, versloeg zondag SD Huesca met 0-2. Espanyol steeg daardoor naar de tweede plaats, met één punt achterstand op FC Barcelona.

Borja Iglesias opende kort voor rust de score. De aanvaller nam halverwege de tweede helft ook het tweede doelpunt voor zijn rekening.

Espanyol behaalde uit de laatste vier duels tien punten. De laatste nederlaag in La Liga dateert van 22 september toen Real Madrid met 1-0 te sterk was.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.