Terug

Volg Vandaag Inside

Espanyol buigt voor fraaie treffer Verde

Espanyol buigt voor fraaie treffer Verde

27 okt 2018, 01:12

VALLADOLID (ANP) - Espanyol heeft nagelaten om voor even de koppositie te pakken in La Liga. De tweede club uit Barcelona gaf bij Real Valladolid in blessuretijd een voorsprong uit handen. Espanyol zag hoe de Italiaan Daniele Verde van grote afstand een vrije trap raak schoot: 1-1.

Borja Iglesias maakte na twintig minuten de 1-0 voor Espanyol. Dat leek ook de eindstand te worden totdat Verde achter de bal ging staan. Met een harde zwabberbal schoot hij de bal achter de verbouwereerde doelman Diego López.

In Valladolid speelden twee ploegen die verrassend goed zijn begonnen aan de Spaanse competitie. Real Valladolid speelde vorig seizoen nog een klasse lager maar staat na een kwart van de wedstrijden in La Liga op de zesde plaats.

Coach Rubi, die afgelopen zomer werd aangesteld, doet het nog beter met Espanyol. Met achttien punten uit tien wedstrijden heeft Espanyol net zoveel punten als grote broer FC Barcelona. De koploper heeft een beter doelsaldo en speelt zondag nog zijn tiende wedstrijd, tegen aartsrivaal Real Madrid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.