Terug

Volg Vandaag Inside

Espanyol betaalt recordbedrag voor spits

Espanyol betaalt recordbedrag voor spits

9 jan 2020, 15:01

Espanyol, dat in de Spaanse competitie in degradatiegevaar verkeert, heeft het eigen transferrecord verbroken. De tweede club uit Barcelona nam spits Raul de Tomas voor een bedrag van naar verluidt 22 miljoen euro over van Benfica.

De 25-jarige De Tomas speelde pas een half jaar voor Benfica, dat hem in de zomer van 2019 had overgenomen van Real Madrid. Hij kwam in Portugal helemaal niet tot scoren.

Het oude record van Espanyol stond op 10,5 miljoen euro. Dat bedrag werd vorig jaar uitgegeven voor Matias Vargas, die overkwam van Velez Sarsfield.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.