Terug

Volg Vandaag Inside

Esmee Brugts scoort razendsnelle hattrick in acht minuten

Esmee Brugts scoort razendsnelle hattrick in acht minuten

9 dec 2023, 19:17

Esmee Brugts heeft een belangrijke rol gespeeld bij FC Barcelona. De Oranje-international scoorde in de thuiswedstrijd tegen Eibar drie keer. Brugts had voor haar hattrick maar acht minuten nodig. Ze scoorde in de 58e, 61e en 66e minuut.

Barcelona won het competitieduel met 5-0 en is na elf speelronden nog zonder puntenverlies. Eibar staat op de veertiende plaats.

Brugts was dinsdag in Tilburg basisspeelster bij het Nederlands elftal, dat zich dankzij een zege van 4-0 op België plaatste voor het finaletoernooi van de Nations League en daardoor nog kans heeft op deelname aan de Olympische Spelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.