Terug

Volg Vandaag Inside

Erwin van de Looi tijdelijk naar Oranje

Erwin van de Looi tijdelijk naar Oranje

26 aug 2020, 00:17

Coach Erwin van de Looi gaat de technische staf van het Nederlands elftal versterken tijdens de komende interlandperiode. De coach van Jong Oranje zal ad-interim bondscoach Dwight Lodeweges en assistent Maarten Stekelenburg ondersteunen, meldt de KNVB. Na het vertrek van bondscoach Ronald Koeman was er bij het Nederlands elftal behoefte aan extra menskracht in de technische staf.

De positie van Van de Looi bij Jong Oranje zal de komende periode worden overgenomen door Marcel Groninger, die momenteel assistent van Van de Looi is. Bert Konterman, coach van het Nederlands elftal onder 20 zal op zijn beurt de positie van assistent invullen.

De verhuizing van Van de Looi heeft een tijdelijk karakter en geldt voor de periode zolang de KNVB nog geen opvolger voor Koeman heeft benoemd.

Oranje speelt 4 september zijn eerste wedstrijd in de Nations League tegen Polen. Drie dagen later is Italië de tweede tegenstander van Oranje in de Nations League. Beide duels worden in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam gespeeld.

René reageerde vorige week in de CL-uitzending op de overstap van Ronald Koeman naar Barcelona. Bekijk het fragment hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.