Terug

Volg Vandaag Inside

Ervaren keeper Joe Hart vindt onderdak bij Tottenham

Ervaren keeper Joe Hart vindt onderdak bij Tottenham

18 aug 2020, 17:30

Tottenham Hotspur heeft de 33-jarige keeper Joe Hart vastgelegd. De doelman kwam transfervrij over van Burnley FC en tekende een contract tot 2022, maakte de Londense club dinsdag bekend.

Hart heeft een behoorlijke erelijst met twee landstitels, twee League Cups en een FA Cup. Die prijzen pakte hij met Manchester City waar hij in 2006 begon nadat hij bij Shrewsbury Town onder de lat had gestaan. Twaalf jaar speelde hij bij de 'Citizens', maar met de intrede van Pep Guardiola bij The Citizens verloor Joe Hart zijn basisplaats. Via Torino en West Ham ging hij naar Burnley, waar hij dit seizoen amper drie keer tussen de palen mocht staan.

De 75-voudige international vertegenwoordigde Engeland op een WK en twee EK's.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.