Terug

Volg Vandaag Inside

Ernstig scenario dreigt voor Ziyech

Ernstig scenario dreigt voor Ziyech

24 apr 2020, 12:53

De Daily Mail meldt dat Chelsea in gesprek gaat met Hakim Ziyech. Het moet dan gaan over de precieze datum dat Ziyech naar London komt. Een ernstig scenario dreigt namelijk voor de spelmaker: er is een grote kans dat hij maandenlang niet kan voetballen.

Vandaag wordt door de KNVB waarschijnlijk definitief een beslissing genomen over het verloop van de Eredivisie. Grote kans dat deze niet meer doorgaat, aangezien het kabinet een verbod op het profvoetbal heeft afgekondigd tot 1 september.

De Premier League zou daarintegen het seizoen wel willen afmaken. Dat moet dan gebeuren in juli en augustus. Het brengt Ziyech in een lastige situatie, want hij zou normaal gesproken op 1 juli aansluiten bij de groep. Echter, hij mag pas in actie komen in het nieuwe seizoen nadat de uitgestelde transfermarkt is geopend. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat Ziyech zometeen minimaal vier maanden niet aan voetballen toekomt, zo meldt de Daily Mail.

Valentijn: 'Ziyech komt binnen als meneer, niet als bankzitter'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.