Terug

Volg Vandaag Inside

Ernst Kuipers bij Vandaag Inside aan tafel? ‘Natuurlijk is dat mogelijk!’

28 okt 2023, 19:35

Minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers heeft tijdens het afscheid van Casper van Eijck (o.a. 25 jaar clubarts bij Feyenoord) voor de camera van Vandaag Inside aangegeven dat hij best eens wil aansluiten bij het programma: "Natuurlijk is dat mogelijk!"

Wat betreft voetbalkennis is Kuipers bescheiden: "Helaas, ongeveer helemaal niets. Ik kan er met veel plezier naar kijken, maar ik weet helemaal niets."

Mocht Kuipers besluiten daadwerkelijk aan te schuiven bij de mannen, dan moeten ze nog even geduld hebben: "Als dat namens de mannen is, kunnen we daar met plezier naar kijken, maar wel na de verkiezingen. Ik heb toevallig hierover nog met mijn secretaresse gesproken, maar ervoor gaat lastig worden, ben ik bang."

Bekijk hierboven het volledige interview met Ernst Kuipers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.