Terug

Volg Vandaag Inside

Ernst blessure Promes nog niet duidelijk

Ernst blessure Promes nog niet duidelijk

23 feb 2019, 15:58

VENLO (ANP) - Het is nog niet duidelijk hoe ernstig de blessure is die VVV-Venlo-speler Jerold Promes vrijdag opliep in het duel met Heracles Almelo. De verdediger kwam al na vijf minuten door een botsing met Joey Konings ongelukkig ten val en meteen was duidelijk dat er sprake was van een knieblessure. Promes werd ruim twintig minuten op het veld behandeld en verdween daarna per brancard naar een gereedstaande ambulance. In de tussentijd had de scheidsrechter de spelers, van wie een aantal zwaar aangeslagen was, naar binnen gestuurd. Het duel eindigde in een 1-0-zege voor Heracles.

VVV-Venlo meldt zaterdag dat er nog geen duidelijkheid is over de medische acties die ondernomen moeten worden. ,,Dit weekend verblijft Jerold in het ziekenhuis. Hij zal daar aan een aantal onderzoeken worden onderworpen. Dat betekent dat de club pas na het weekend met een update naar buiten zal komen. Daarop vooruitlopend wensen we Jerold een spoedig en volledig herstel toe'', schrijft de Venlose eredivisionist op de website.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.