Terug

Volg Vandaag Inside

Erling Haaland woest op arbitrage na gelijkspel tegen Tottenham Hotspur

Erling Haaland woest op arbitrage na gelijkspel tegen Tottenham Hotspur

3 dec 2023, 20:08

Door een 3-3-gelijkspel tegen Tottenham Hotspur heeft Manchester City verzuimd de tweede plek in de Premier League weer in te nemen. De ploeg van trainer Pep Guardiola staat nu derde, 3 punten achter koploper Arsenal en 1 achter Liverpool.

Nadat de Zuid-Koreaan Son Heung-min namens Tottenham met een goal en eigen goal opviel in de eerste 10 minuten, trok Manchester City het initiatief naar zich toe. Phil Foden maakte op aangeven van Julián Álvarez de 2-1. De Argentijn raakte vervolgens nog de paal.

Tottenham bleef zo in de wedstrijd en kwam na 69 minuten op gelijke hoogte, met opnieuw een Argentijn in de hoofdrol. Giovani Lo Celso knalde de bal net buiten het zestienmetergebied met links achter doelman Ederson. In de slotfase leek invaller Jack Grealish op aangeven van Erling Haaland voor de beslissing te zorgen in de amusante topper, maar het slotakkoord was voor Dejan Kulusevski.

Diep in de blessuretijd stuurde Haaland opnieuw de bal richting Grealish, maar de scheidsrechter kende geen voordeel toe voor een eerdere overtreding op de Noor. Na de wedstrijd uitte de aanvaller zijn woede over de beslissing van de arbitrage.

Bekijk hieronder de reactie van Erling Haaland op de arbiter Simon Hooper.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.