Terug

Volg Vandaag Inside

Erling Haaland verbreekt doelpuntenrecord in de Premier League

Erling Haaland verbreekt doelpuntenrecord in de Premier League

3 mei 2023, 22:39

Erling Haaland heeft met zijn doelpunt tegen West Ham United het record van de meeste doelpunten in de Premier League in een seizoen gebroken.

De 22-jarige Noorse spits van Manchester City maakte zijn 35e competitietreffer en brak daarmee het record dat sinds seizoen 1993-1994 op naam van Andy Cole stond en een jaar later werd geëvenaard door Alan Shearer.

Haaland heeft nog vijf competitiewedstrijden te gaan om zijn aantal verder op te voeren. Het doelpunt van Haaland was de 2-0 tegen West Ham United. Nathan Aké had eerder in de tweede helft de score geopend voor de ploeg van coach Pep Guardiola. Het was de eerste competitietreffer van Aké dit seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.