Terug

Volg Vandaag Inside

Eriksson blijft solliciteren ondanks hoge leeftijd

Eriksson blijft solliciteren ondanks hoge leeftijd

7 jan 2020, 16:09

Sven-Goran Eriksson kan kennelijk niet zonder voetbal. De Zweed, inmiddels 71 jaar oud, heeft gesolliciteerd bij de Australische club Newcastle Jets, die vanwege de belabberde resultaten trainer Ernie Merrick aan de kant heeft geschoven.

Eriksson heeft een aardig cv opgebouwd. Hij trainde clubs als AS Roma, Lazio, Benfica en Manchester City en was tussen 2001 en 2006 bondscoach van Engeland. Na een aantal clubs in China vervolgde hij zijn carrière als bondscoach van de Filipijnen.

De sollicitaties op de vacature bij Newcastle Jets liepen zondagavond al binnen tijdens het met 4-0 verloren duel met Melbourne Victory. "Na de derde goal kregen we letterlijk zes cv's opgestuurd. Dat is toch vrij bizar", vertelde directeur Lawrie McKinna. "Daarna zijn nog tien sollicitaties binnengekomen, onder wie van Sven-Goran Eriksson. We gaan ze allemaal eens rustig bekijken. We willen wel iemand die wat te bieden heeft en een reputatie heeft."

VIDEO - 'Dick Advocaat heeft nooit gekopt, hij kon er niet bij!'

'Dick Advocaat heeft nooit gekopt, hij kon er niet bij!'
2:30
'Dick Advocaat heeft nooit gekopt, hij kon er niet bij!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.