Terug

Volg Vandaag Inside

'Eriksen staat voor terugkeer in Premier League'

'Eriksen staat voor terugkeer in Premier League'

17 jan 2022, 14:00

De kans is groot dat we Christian Eriksen snel terug zien in de Engelse Premier League, dat meldt The Athletic. Volgens het Engelse medium is de Deen in verregaande onderhandelingen met Brentford.

Het is niet verrassend dat Eriksen in verband wordt gebracht met Brentford. Er spelen momenteel meerdere Denen bij de Engelse club. Ook trainer Thomas Frank is van Deense afkomst. De nummer veertien van de Premier League zou Eriksen een contract van zes maanden hebben aangeboden, met een optie tot nog een jaar.

Eriksen heeft nog altijd de wens om met Denemarken naar het WK in Qatar te gaan. De Deen heeft nog zo'n 10 maanden om fit te worden. Bondscoach Kasper Hjulmund gaf eerder al aan dat hij de oud-Ajacied met open armen zal ontvangen bij de nationale ploeg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.