Terug

Volg Vandaag Inside

Eriksen kan tegen Oranje rentree maken bij Denemarken

Eriksen kan tegen Oranje rentree maken bij Denemarken

23 mrt 2022, 13:02

Christian Eriksen kan zaterdag met Denemarken tegen het Nederlands elftal spelen. De middenvelder heeft woensdag de training hervat bij zijn club Brentford, na eerder positief op corona getest te zijn. Hij reist later op de dag naar Marbella waar de Denen zich voorbereiden op het oefenduel met Oranje in de Johan Cruijff ArenA.

'Christian is 100 procent fit', zei bondscoach Kasper Hjulmand voor de Deense televisie. 'We moeten even kijken hoe we alles gaan aanpakken, want we oefenen dinsdag ook nog tegen Servië. Maar het wordt een speciale rentree voor hem. We zijn blij dat hij weer terug is.'

Eriksen speelde zijn laatste interland op het EK, toen hij tegen Finland een hartstilstand kreeg. De oud-voetballer van Ajax speelt inmiddels met een defibrillator. Dat is verboden in Italië. Daarom maakte hij begin van dit jaar de overstap van Internazionale naar Brentford.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.