Terug

Volg Vandaag Inside

Eriksen en Jørgensen terug bij Denemarken

Eriksen en Jørgensen terug bij Denemarken

5 nov 2018, 13:28

KOPENHAGEN (ANP) - Christian Eriksen en Nicolai Jørgensen keren terug in de Deense selectie voor de laatste twee wedstrijden in de Nations League, tegen Wales en Ierland. Zonder de geblesseerde spelmaker Eriksen en Feyenoord-spits Jørgensen kon Denemarken vorige maand niet winnen in Dublin (0-0).

Met vier punten uit twee duels staat de ploeg van bondscoach Age Hareide op de tweede plaats in groep 4 van divisie B van de Nations League. Wales leidt met zes uit drie. Als Denemarken op 16 november wint in Cardiff, promoveert het naar de hoogste divisie. Op 19 november is de laatste groepswedstrijd tegen Ierland.

Jørgensen ontbrak sinds het WK in de Deense selectie vanwege een voetblessure. De spits is inmiddels weer fit en scoorde afgelopen week drie keer voor Feyenoord in het bekerduel met ADO Den Haag (5-1). De Ajacieden Lasse Schöne en Kasper Dolberg mogen zich volgende week ook in Denemarken melden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.