Terug

Volg Vandaag Inside

Eriksen direct trefzeker bij officieus debuut voor Manchester United

Eriksen direct trefzeker bij officieus debuut voor Manchester United

27 juli 2022, 17:56

Christian Eriksen heeft woensdagmiddag gescoord bij zijn officieuze debuut voor Manchester United. De ploeg van Erik ten Hag won in een besloten oefenduel met 4-1 van Wrexham United.

Over de wedstrijd is weinig bekend, maar volgens Engelse media was Cristiano Ronaldo aanwezig op trainingscomplex Carrington. Hij zag hoe Eriksen bij zijn officieuze debuut direct trefzeker was.

Ook voormalig Ajacied Lisandro Martinez zou zijn eerste minuten gemaakt hebben voor Manchester United. Hij werd vandaag officieel gepresenteerd en mocht dus direct aan de bak.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.