Terug

Volg Vandaag Inside

Eriksen geeft twee assists in besloten oefenduel tegen Rangers

Eriksen geeft twee assists in besloten oefenduel tegen Rangers

22 feb 2022, 09:15

Met twee assists in een besloten oefenwedstrijd tegen Rangers FC (2-2) heeft Christian Eriksen laten zien dat hij klaar is voor zijn officiële debuut voor Brentford FC. De Deense middenvelder, die vorig jaar tijdens de eerste groepswedstrijd op het EK in elkaar zakte vanwege een hartstilstand, ondertekende onlangs een contract tot het einde van het seizoen bij de Engelse club.

Eriksen (30) maakte een week geleden in een oefenduel met Southend United al zijn officieuze debuut. De oud-Ajacied deed toen een uur mee en leverde een assist in het met 3-2 gewonnen duel.

Tegen Rangers, de Schotse club van trainer Giovanni van Bronckhorst, stond Eriksen bijna 80 minuten op het veld. De Deen was de aangever bij beide doelpunten van Brentford, met een hoekschop en een vrije trap.

Brentford ontvangt zaterdag Newcastle United in de Premier League. Mogelijk kan Eriksen dan zijn eerste officiële speelminuten gaan maken sinds hij op 12 juni vorig jaar tegen Finland in elkaar zakte.

Eriksen werd op het veld gereanimeerd en kreeg vervolgens in het ziekenhuis een defibrillator geïmplanteerd. Dat apparaat grijpt in bij hartritmestoornissen. Met zo'n defibrillator mag Eriksen echter niet voetballen in de Serie A en daarom liet hij zijn contract bij de Italiaanse kampioen Internazionale ontbinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.