Terug

Volg Vandaag Inside

'Eriksen bereikt mondeling akkoord met Ten Hag over transfer'

'Eriksen bereikt mondeling akkoord met Ten Hag over transfer'

4 juli 2022, 13:55

Christian Eriksen gaat de komende drie jaar voor Manchester United spelen, zo meldt De Telegraaf. De Deen is momenteel transfervrij nadat zijn halfjarig contract bij Brentford afliep.

Alle papieren en contracten zouden nog wel in orde gemaakt moeten worden, maar mondeling zijn Eriksen en United al tot een akkoord gekomen. Ten Hag is groot fan van de middenvelder. Eriksen trainde vorig seizoen ook mee bij Jong Ajax om weer aan ritme te komen na een lange periode zonder voetbal.

De 30-jarige Eriksen speelde vorig seizoen na de winterstop 11 Premier League-duels voor Brentford. Daarin was de Deen 1 keer trefzeker en gaf hij 4 assists.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.