Terug

Volg Vandaag Inside

'Erik ten Hag wil Ajax aftroeven in de strijd om Brian Brobbey'

'Erik ten Hag wil Ajax aftroeven in de strijd om Brian Brobbey'

7 juli 2022, 21:14

Erik ten Hag wil Brian Brobbey naar Manchester halen. Dat meldt het Duitse BILD. De huidige spits van RB Leipzig zou persoonlijk al akkoord zijn met Ajax, maar heeft er dus nu nog een optie bijgekregen.

Brobbey zou zelfs al hebben gebeld met Ten Hag. Ajax hoopt al langere tijd de aanvaller definitief terug te halen, maar komt voorlopig nog niet in de buurt van de vraagprijs van RB Leipzig. De Bundesliga-club wil naar verluidt ruim 25 miljoen euro vangen voor Brobbey.

Transferspecialist Fabrizio Romano meldde eerder nog dat Brobbey persoonlijk al rond was met Ajax. 'Ik heb al vaker gezegd dat ik hier wil blijven, meer kan ik er niet over zeggen. Ik denk dat de clubs met elkaar aan het praten zijn', zei Brobbey eerder nog in gesprek met de NOS.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.