Terug

Volg Vandaag Inside

Erik Ten Hag vreest voor zware blessure Antony

Erik Ten Hag vreest voor zware blessure Antony

26 mei 2023, 10:48

Coach Erik ten Hag van Manchester United vreest voor een zware blessure bij Antony. De Braziliaanse smaakmaker viel donderdag uit in de wedstrijd tegen Chelsea (4-1). De oud-Ajacied moest na een klein half uur met een brancard van het veld worden gedragen.

"Ik kan bevestigen dat het ernstig is. Iedereen heeft gezien dat hij het veld af moest. Het is lastig te zeggen. We moeten tenminste 24 uur wachten en dan weten we hopelijk meer over hoe zwaar de blessure is", aldus Ten Hag. Luke Shaw moest ook worden gewisseld, maar Ten Hag verwacht dat zijn blessure meevalt.

De blessure van Antony zorgde voor een domper op een mooie avond, waarin Manchester United deelname aan de Champions League voor volgend seizoen veiligstelde. Manchester United speelt zondag de laatste competitiewedstrijd tegen Fulham. Volgende week staat de finale van de FA Cup tegen Manchester City op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.