Terug

Volg Vandaag Inside

Erik ten Hag speelde rol in Tour de France-masterplan van Jumbo-Visma

Erik ten Hag speelde rol in Tour de France-masterplan van Jumbo-Visma

28 juli 2022, 08:37

Erik ten Hag heeft een rol gespeeld in het Tour de France-masterplan van Jumbo-Visma. Dat vertelde technisch directeur Merijn Zeeman dinsdag bij de festiviteiten in Den Bosch.

Na de deceptie in de Tour van 2020, toen Primoz Roglic in de laatste tijdrit een voorsprong van bijna een minuut verspeelde, en de Tour van 2021, waarin er voor Jumbo-Visma nooit zicht op de eindzege, was de vraag op het hoofdkwartier van de wielerploeg: Wat te doen?

Technisch directeur Merijn Zeeman vertelt dat hij veel gehad heeft aan Erik ten Hag: "Iemand uit een hele andere sport, maar ik wilde van hem begrijpen: hoe kom jij tot tactiek? Wat is voor jou de essentie van jouw sport? Voordat jij een wedstrijdplan maakt, wat zit daar dan achter? Daar heb ik een aantal keer met hem over mogen spreken," wordt hij geciteerd door de NOS.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.