Terug

Volg Vandaag Inside

Erik ten Hag sluit terugkeer van publiekslieveling naar Ajax uit: ‘Supporterspraat!'

14 mrt 2024, 18:40

Christian Eriksen keert in de zomer niet terug naar Ajax. Dat meldt trainer Erik ten Hag in een interview met Viaplay.

Eriksen krijgt de afgelopen tijd weinig speeltijd van Ten Hag door de grote concurrentiestrijd bij Manchester United. Echter wil de oefenmeester zeker geen afscheid nemen van de middenvelder. “Hij heeft geweldige kwaliteiten en hij gaat ook zeker heel erg belangrijk voor ons zijn in deze competitie.” Volgens Ten Hag moet Eriksen voor nu vooral wachten op zijn kans.

Eriksen werd onlangs gelinkt aan een terugkeer naar Ajax, de club waar hij doorbrak in het betaald voetbal, maar volgens Ten Hag is hier absoluut niks van waar. “Supporterspraat, niets meer dan dat.”

De naam van Ten Hag gaat ook rond als ‘droomkandidaat’ voor het trainerschap bij Ajax. In gesprek met Noa Vahle ging Valentijn Driessen hierop in. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.