Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. confronteert Erik ten Hag met Manchester United-geruchten

Hans Kraay jr. confronteert Erik ten Hag met Manchester United-geruchten

21 nov 2021, 19:42

Erik ten Hag heeft in gesprek met Hans Kraay jr. voor de camera van ESPN gereageerd op de geruchten in de Engelse media dat hij tot de topkandidaten zou behoren om de ontslagen Ole Gunnar Solskjaer op te volgen bij Manchester United. Pochettino zou de nummer één zijn, Ten Hag nummer twee.

Hans vroeg aan de Ajax-trainer: 'Streelt je dat, of zeg je dan van: 'Die hoeven niet te bellen?'' Ten Hag antwoordde: 'Ik kan daar niks mee. Ik ben met deze ploeg bezig. We hebben een hele mooie selectie, we willen veel bereiken dit seizoen en daar richt ik mij op. Ik ben bij Ajax en ik zei al: we hebben een hele mooie selectie, we willen voor titels gaan en dat zit er met deze ploeg in. Daar richt ik mij op. Daar zit alle concentratie en de rest leidt alleen maar af.'

De Ajax-trainer vervolgde: 'Ik verwacht van mijn spelers dat ze bij Ajax zijn en dan moet ik als trainer ook het goede voorbeeld geven. Ik weet niks, ik heb niks gehoord, dus ik hoef me daar ook helemaal niet mee bezig te houden. Ik richt me alleen maar op Ajax en dat verwacht ik ook van mijn spelers, dus dan moet ik dat ook doen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.