Terug

Volg Vandaag Inside

Erik ten Hag opnieuw verkozen tot Premier League-manager van de maand

Erik ten Hag opnieuw verkozen tot Premier League-manager van de maand

10 mrt 2023, 15:25

Het is Erik ten Hag voor de tweede keer gelukt om als trainer van Manchester United een persoonlijke prijs in de wacht te slepen. Hij werd vandaag namelijk uitgeroepen tot trainer van de maand februari. Met deze prijs treedt hij in de voetsporen van een andere Nederlandse trainer, Ronald Koeman.

Waar Koeman als trainer van Southampton deze prijs drie keer in ontvangst mocht nemen, staat de teller bij de man uit Haaksbergen dus nu op twee. De Tukker treedt in de voetsporen van Koeman omdat hij degene was die in 2014 de eerste Nederlandse trainer was die vaker dan eens de trainer van de maand in de Premier League werd.

Ten Hag, die het sinds afgelopen zomer voor het zeggen heeft bij the Red Devils, is aan een goed seizoen bezig. Hij won 26 februari nog de League Cup en strijdt bovenal nog mee op drie fronten; de titel, de FA Cup en de Europa League.

Dat Ten Hag deze Manager of the Month trofee op zijn naam mag schrijven, komt niet uit de lucht vallen. Onder zijn leiding bleven de Mancunians in de maand februari namelijk ongeslagen. Van de vier gespeelde Premier League wedstrijden wist United er drie te winnen en één gelijk te spelen.

Marcus Rashford

De absolute man in vorm bij Manchester United, Marcus Rashford, werd evenals zijn trainer beloond voor de afgelopen maand. Hij mocht namelijk de Player of the Month trofee in ontvangst nemen. Dit had hij te danken aan het feit dat hij in vier duels vijf doelpunten gemaakt heeft. Het is voor Rashford alweer de derde Player of the Month trofee die hij dit seizoen in de wacht sleept.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.