Terug

Volg Vandaag Inside

'Erik ten Hag krijgt voormalig Ajax-spits aangeboden'

'Erik ten Hag krijgt voormalig Ajax-spits aangeboden'

18 aug 2022, 14:22

De lijst met mogelijk nieuwe spelers voor Manchester United wordt alsmaar groter. Volgens de Franse krant L'Équipe is namelijk voormalig Ajax-spits Arkadiusz Milik aangeboden op Old Trafford.

Trainer Erik ten Hag zou in de Poolse spits een serieuze optie zien. Milik staat momenteel nog tot medio 2025 onder contract bij Olympique Marseille en kost naar verluidt ruim twintig miljoen euro. Ten Hag hoopt zijn selectie op korte termijn te kunnen versterken met een targetman en denkt dat Milik daarvoor geschikt is. De spits maakte het afgelopen seizoen twintig doelpunten voor Marseille.

Het is altijd nog maar de vraag of Cristiano Ronaldo dit seizoen blijft bij The Red Devils. De Portugese ster gaat binnenkort zijn verhaal vertellen over zijn situatie bij ManUnited. Dat heeft Ronaldo aangekondigd op Instagram. "Over enkele weken zal ik een interview geven om uit te leggen hoe het zit", stelt de aanvaller. "De media vertellen leugens. Ik heb een notitieboekje bijgehouden en in de laatste paar maanden klopten slechts vijf van de honderd berichten over mij", aldus Ronaldo.

In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, duidt sportmarketeer Chris Woerts de situatie bij Manchester United. Hij weet te vertellen dat Cristiano Ronaldo een torenhoge afkoopsom in zijn contract heeft staan. Bekijk het in de onderstaande video.

In de Wandelgangen: Chris onthult torenhoge afkoopclausule in contract van Ronaldo
3:47
In de Wandelgangen: Chris onthult torenhoge afkoopclausule in contract van Ronaldo

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.