Terug

Volg Vandaag Inside

'Erik ten Hag had dit nooit moeten doen tegen FC Utrecht'

'Erik ten Hag had dit nooit moeten doen tegen FC Utrecht'

4 okt 2021, 14:56

Ajax ging zondag pijnlijk in de eigen Johan Cruijff ArenA onderuit tegen FC Utrecht: 0-1. Valentijn Driessen stelt dat trainer Erik ten Hag een grote fout heeft gemaakt al voorafgaand aan de wedstrijd.

'Utrecht moet je complimenten geven voor de strijdwijze, de volharding die ze hebben laten zien in Amsterdam', begint Valentijn in een videoitem van De Telegraaf over Ajax - FC Utrecht. 'De reden dat Ajax verloren heeft, is toch echt Ajax zelf, dat begon eigenlijk al voor de wedstrijd. Het getuig van onderschatting om te denken dat je Antony en Daley Blind niet nodig denkt te hebben tegen Utrecht, dat kan wel tegen Cambuur, PEC Zwolle en Fortuna Sittard, maar dat kan gewoon niet tegen FC Utrecht.'

Valentijn heeft opnieuw met verbazing zitten kijken naar doelman Remko Pasveer. 'FC Utrecht heeft gewoon een prima ploeg, met René Hake als een goede trainer, die weet wat die wil en een ploeg kan neerzetten. Dit was gewoon onderschatting van Ten Hag, dit had hij nooit moeten doen. En daarbij in het veld mistte Haller weer drie opgelegde kansen en Pasveer ging opnieuw niet vrijuit.'

'Het is te hopen dat iedereen het chagrijn over André Onana opzijzet, want hij hoort gewoon vanaf vier november onder de lat te staan', gaat Valentijn verder over Pasveer. 'Onhoudbare ballen die zijn vaak voor Onana en bij Pasveer vliegen ze vaak erin. En dat kan Ajax gewoon niet gebruiken op dit niveau', aldus Chef Voetbal van De Telegraaf.

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.