Terug

Volg Vandaag Inside

Erik ten Hag genomineerd voor titel 'Manager van de Maand' in Premier League

Erik ten Hag genomineerd voor titel 'Manager van de Maand' in Premier League

22 sep 2022, 13:40

Erik ten Hag maakt kans om te worden gekozen tot manager van de maand september in de Premier League. De 52-jarige Nederlander, bezig aan zijn eerste maanden bij Manchester United, is een van de drie genomineerden. Ten Hag heeft concurrentie van Antonio Conte (Tottenham Hotspur) en Gary O'Neil (Bournemouth).

Onder leiding van Ten Hag won Manchester United deze maand bij Leicester City (0-1) en van koploper Arsenal (3-1). De 'Mancunians' herstelden zich daarmee van een beroerde competitiestart, met nederlagen tegen Brighton & Hove Albion en Brentford. Vanwege het overlijden van koningin Elizabeth werden heel wat wedstrijden de afgelopen weken geschrapt. De Premier League gaat volgende week na de interlandperiode verder. ManUnited speelt op 2 oktober de stadsderby tegen Manchester City.

Tottenham Hotspur won deze maand ook twee competitieduels; Bournemouth won er één en speelde een keer gelijk. In augustus ging de prijs voor de trainer van de maand naar Mikel Arteta van Arsenal.

Voetballiefhebbers kunnen tot maandagmiddag stemmen. In de loop van volgende week wordt de winnaar bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.