Terug

Volg Vandaag Inside

Erik ten Hag eist excuses van Fulham na cynisch Tiktok-filmpje

29 feb 2024, 19:56

Manchester United-trainer Erik ten Hag eist excuses van Fulham naar aanleiding van een post van de Londense club op sociale media over Bruno Fernandes.

De Portugese aanvoerder van Manchester United greep zaterdag in het onderlinge competitieduel naar zijn been na contact met een tegenstander en dacht een overtreding mee te krijgen na een schot op doel. Toen dat niet gebeurde stond Fernandes snel weer op.

Fulham postte de beelden op TikTok, zette er een komisch muziekje onder en voegde daar een bijschrift aan toe. "We zijn zo blij dat het goed met hem gaat", viel er te lezen.

Ten Hag kan er de lol niet van inzien. "Ik wist dit niet, maar als ze dat hebben gedaan, is dat niet oké. Het is echt niet goed dat clubs zulke statements maken, want dat is ongepast en verkeerd. Ze zouden daar hun excuses voor moeten aanbieden", zei hij tegen verslaggevers.

Manchester United verloor zaterdag op eigen veld met 2-1 van Fulham en speelt komende zondag de stadsderby tegen Manchester City, dat 15 punten meer heeft.

Eerder gaf Andy van der Meijde bij Veronica Offside aan dat hij Ten Hag graag ziet terugkeren bij Ajax. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.