Terug

Volg Vandaag Inside

'Erik ten Hag durfde Tyrell Malacia niet naar Ajax te halen'

'Erik ten Hag durfde Tyrell Malacia niet naar Ajax te halen'

29 juni 2022, 09:21

Erik ten Hag is erin geslaagd om Tyrell Malacia weg te kapen voor de neus van Peter Bosz. De linksback was al akkoord met Olympique Lyon, maar op de valreep wist Manchester United een beter voorstel neer te leggen bij Feyenoord. Ten Hag is al langer gecharmeerd van de Oranje-international, maar durfde het eerder niet aan om hem naar Ajax te halen.

'Sterker zelfs, hij vond het verstandig om de oer-Rotterdammer van 'Zuid' niet te polsen voor gesprekken over een transfer', schrijft De Telegraaf. Malacia reageerde destijds al op de vermeende interesse van Ten Hag. 'Ik ben een jongen van Zuid', en daarmee gaf hij aan dat een stap naar de rivaal er niet in zou zitten. Nu lijkt alles erop dat Ten Hag het als trainer van Manchester United dus alsnog is gelukt.

Volgens het Algemeen Dagblad bezorgt Malacia Feyenoord ruim zeventien miljoen euro als hij zijn jawoord geeft aan Manchester United. 'De deal bleef lang steken op details en klapt nu dus omdat Manchester United zich toch nog meldde in Rotterdam. De nieuwe manager Ten Hag maakte zich intern sterk voor de komst van Malacia', schrijft Mikos Gouka.

'Het akkoord tussen Manchester United en Feyenoord is er', bevestigt technisch directeur Frank Arnesen. 'Als Tyrell Malacia er ook uitkomt met die club, dan is het een ‘done deal.' Arnesen was er dinsdagochtend al in grote lijnen uit met The Red Devils.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.