Terug

Volg Vandaag Inside

Eric Meijers verbaasd: 'Snap niet waarom ik nog geen belletje van de KNVB heb gehad'

Eric Meijers verbaasd: 'Snap niet waarom ik nog geen belletje van de KNVB heb gehad'

10 sep 2020, 13:03

Eric Meijers snapt niet dat hij nog geen belletje heeft gekregen van de KNVB. De 'Kutkeeper-trainer' ziet zichzelf als de ultieme opvolger van de vertrokken Ronald Koeman.

Dat zegt Meijers met een sarcastisch ondertoontje in gesprek met PowNews-verslaggever Dennis Schouten. 'Ik snap niet waarom ik nog geen belletje heb gehad.'

De Spakenburg-coach, die wereldberoemd werd na zijn lofzang over Achilles '29-doelman Robbert te Loeke, blijft echter realistisch. 'Je weet hoe het werkt in de voetballerij. Je moet gewoon iedere dag je stinkende best doen en wie weet komt dat telefoontje dan een keer.'

Bekijk de beelden hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.