Terug

Volg Vandaag Inside

Eredivisieduels van zondag op losse schroeven, wedstrijden in België afgelast

Eredivisieduels van zondag op losse schroeven, wedstrijden in België afgelast

8 feb 2020, 15:22

Het KNMI heeft eerder vandaag vanwege storm Ciara voor het hele land code oranje gegeven. Er worden zeer zware windstoten verwacht die kunnen oplopen tot 140 kilometer per uur.

Daardoor bestaat een kans dat de KNVB de vier Eredivisieduels van morgen mogelijk aflast. De KNVB heeft beloofd daar op tijd uitsluitsel over te geven. 'We willen voorkomen dat supporters al onderweg zijn naar de wedstrijd. Misschien weten we het vanavond al, maar anders hakken we morgenochtend de knoop door', zo vertelt woordvoerder Daan Schippers tegenover het AD.

Ook in het amateurvoetbal kan het zijn dat de wedstrijden worden afgelast. Dat doet de KNVB uiterlijk voor vanavond 20.00 uur.

Morgen staat er overigens een heerlijk programma op de kaart. Utrecht neemt het namelijk in eigen huis op tegen Ajax en Feyenoord gaat op bezoek bij AZ. Tot slot speelt Sparta tegen ADO Den Haag en speelt FC Emmen tegen Twente.

In België zijn de duels van morgen inmiddels wel al allemaal afgelast.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.