Terug

Volg Vandaag Inside

Eredivisieclubs wachten met besluit over reeds gekochte kaarten

Eredivisieclubs wachten met besluit over reeds gekochte kaarten

10 apr 2020, 16:54

De clubs uit de eredivisie komen pas met nieuws over hoe om te gaan met gekochte tickets en seizoenkaarten als er meer bekend is over het uitspelen van de competities. Dat zal op zijn vroegst eind april zijn, laat de Eredivisie CV weten.

De KNVB en de betaaldvoetbalclubs maakten deze week bekend dat ze zich focussen op het verantwoord uitspelen van de competities, maar dat de adviezen van de overheid en het RIVM hierbij leidend zullen zijn. De definitieve beslissing blijft daarom voorlopig uit.

"Pas nadat duidelijk wordt of en hoe de competities uitgespeeld kunnen worden, gaan de eredivisieclubs hun gezamenlijke aanpak verder met elkaar afstemmen", laten de clubs in een verklaring van de Eredivisie CV weten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.