Terug

Volg Vandaag Inside

'Eredivisieclub wil Jahanbakhsh verlossen van uitzichtloze situatie bij Feyenoord'

'Eredivisieclub wil Jahanbakhsh verlossen van uitzichtloze situatie bij Feyenoord'

14 aug 2022, 12:45

Alireza Jahanbakhsh is op een dood spoor beland bij Feyenoord. De Iraans-international lijkt niet in de plannen voor te komen van trainer Arne Slot en mag (op huurbasis) vertrekken.

Dat meldt Feyenoord-platform 1908 zondagmiddag. De situatie van Jahanbakhsh werd er afgelopen zomer niet rooskleuriger op met de komst van concurrenten Javairô Dilrosun en Ousmane Idrissi. Daarbij lijken de Rotterdammers op korte termijn ook vleugelaanvaller Paixão te contracteren. Een (tijdelijk) vertrek van de Iraniër zou naar verluidt uitsluitsel kunnen bieden voor alle partijen.

Jahanbakhsh geniet daarbij de belangstelling van FC Utrecht. "De Domstedelingen hebben vooralsnog geen concrete toenadering gezocht. Gezien de belangstelling in de Iraans-international kan dit een kwestie van tijd worden", aldus 1908.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.