Terug

Volg Vandaag Inside

Eredivisie wordt week voor WK in Qatar stilgelegd

Eredivisie wordt week voor WK in Qatar stilgelegd

9 dec 2021, 10:50

Het nieuwe voetbalseizoen begint al op vrijdag 5 augustus 2022. De Nederlandse clubs komen acht dagen voor de start van het WK nog in actie. Op 13 november worden de laatste eredivisiewedstrijden gespeeld, terwijl het WK begint op maandag 21 november.

Op 6 januari, ruim tweeënhalve week na de finale van het WK, wordt de Eredivisie weer hervat. De finale van het WK staat gepland voor zondag 18 december.

Het seizoen begint eerder dan gebruikelijk in verband met het WK in Qatar. Dit jaar begon de Eredivisie op vrijdag 13 augustus. De strijd om de Johan Cruijff Schaal staat gepland voor het weekend van 30 en 31 juli. Dit jaar werd er op 7 augustus om de eerste prijs van het seizoen gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.