Terug

Volg Vandaag Inside

Eredivisie-trainer genoot van columns Van Roosmalen bij De Oranjezomer: 'Legendarisch!'

Eredivisie-trainer genoot van columns Van Roosmalen bij De Oranjezomer: 'Legendarisch!'

29 aug 2021, 23:37

Danny Buijs heeft afgelopen zomer genoten van de columns van Marcel van Roosmalen in De Oranjezomer. Dat vertelde de trainer van FC Groningen zondagavond in een uitzending van NOS Studio Voetbal.

Ook in dat programma heeft Marcel een vaste column. Na het zien van De Korte Corner vroeg Buijs zich lachend af: 'Heeft hij mij gespaard, of kom ik dadelijk?' Presentator Sjoerd van Ramshorst antwoordde: 'Nee, dit was het. Wat vind je van zijn columns?' De trainer van FC Groningen antwoordde: 'Ik heb er een paar gezien bij De Oranjezomer. Dat was echt legendarisch, schitterend!'

Bekijk in de video hieronder een van de meest besproken columns van Van Roosmalen, waarin hij zanger Wolter Kroes een 'frikandel met oogjes' noemde.

Marcel van Roosmalen: 'Die mislukte worst met die kutstem'
4:14
Marcel van Roosmalen: 'Die mislukte worst met die kutstem'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.