Terug

Volg Vandaag Inside

Eredivisie-talent Harroui kiest (Jong) Oranje boven Marokko: 'Ik heb hier alles geleerd'

Eredivisie-talent Harroui kiest (Jong) Oranje boven Marokko: 'Ik heb hier alles geleerd'

7 mrt 2020, 11:37

Abdoui Harroui is meerdere malen benaderd door de Marokkaanse voetbalbond, om voor het nationale elftal uit te komen. De middenvelder van Sparta Rotterdam heeft hier vriendelijk voor bedankt. Hij droomt namelijk van het Nederlands elftal.

'Ik heb ze gewoon gezegd dat ik me thuisvoel bij Jong Oranje. Ik droom van het grote Oranje. Nederland heeft ook veel meer voor mij betekend als persoon. Ik heb hier op school gezeten, ik heb hier alles geleerd en ik heb hier op voetbal gezeten', vertelt Harroui in gesprek met FOX Sports.

Wel merkt de middenvelder van Sparta dat mensen in zijn omgeving hem willen beïnvloeden. 'De omgeving gaat heel veel met je praten, terwijl ze eigenlijk helemaal geen verstand hebben van voetbal'. 'Kiezen voor Nederland of Marokko is geen goede of slechte keuze', benadrukt de jonge voetballer.

In het elftal van Sparta-trainer Henk Fraser is Harroui een vaste basisspeler. Hij begon alle 25 wedstrijden in de basis en scoorde daarin 4 keer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.