Terug

Volg Vandaag Inside

Eredivisie-spelers nemen Bas Nijhuis in de maling: 'Dit zijn al zes gele kaarten!'

Eredivisie-spelers nemen Bas Nijhuis in de maling: 'Dit zijn al zes gele kaarten!'

2 jan 2023, 10:05

Jens Toornstra, Bruno Martins Indi, Michiel Kramer, Bart Vriends, Brian Brobbey en Wout Brama hebben Bas Nijhuis in de maling genomen bij een opname van een promo van ESPN. Het was de bedoeling dat de spelers én de scheidsrechter tegelijkertijd uit de openslaande deuren zouden rennen, maar dat ging net even anders...

Bas reageert lachend: "Dit zijn al zes gele kaarten!" Onder de video op het Instagram-acccount van ESPN schrijft hij nog: "Enkel Wout Brama ontspringt de dans (ik mag geen FC Twente fluiten), maar als je je afvraagt waarom die anderen ineens geel krijgen na de winterstop... 🔥😂"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.