Terug

Volg Vandaag Inside

Eredivisie-directeur Jan de Jong sneert naar Hugo de Jonge met suggestie voor kabinet

Eredivisie-directeur Jan de Jong sneert naar Hugo de Jonge met suggestie voor kabinet

Nederlandse politiek

16 dec 2021, 12:46

Woensdag hebben VVD, D66, CDA en CU gezamenlijk het regeerakkoord gepresenteerd. Het betekent dat de formatie eindelijk voorbij is en dat een nieuw kabinet gevormd kan worden. Welke personen de posities binnen de ministerraad innemen wordt komende weken bekend. Eredivisie-directeur Jan de Jong heeft alvast een suggestie gedaan voor de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

In het vorige kabinet was CDA'er Hugo de Jonge verantwoordelijk voor het ministerie. Volgens de Eredivisie-directeur moet daar verandering in komen, schrijft hij in een tweet. 'Zou goed zijn als er nu eens een minister van, uit en voor de sport zou komen', sneert de oud-Feyenoord-directeur. 'Met kennis, liefde, waardering en de bereidheid om ervoor te vechten. Het woord “bewegen” staat alles bij elkaar 4 x in het coalitieakkoord.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.