Terug

Volg Vandaag Inside

'Eran Zahavi overweegt PSV te verlaten'

'Eran Zahavi overweegt PSV te verlaten'

13 dec 2021, 09:05

Eran Zahavi overweegt PSV te verlaten na opnieuw slachtoffer te zijn geworden van een inbraak. Dat meldt het Israëlische Ynet. Eerder dit jaar werd het gezin van de PSV-aanvaller in dezelfde woning in Amsterdam-Buitenveldert slachtoffer van een gewelddadige overval.

De politie vraagt uit te kijken naar twee personen. Een iemand met een grijs trainingspak en zwarte capuchon, de ander met een donkere broek en lichte jas. Ze hebben twee trolleys bij zich, aldus het bericht op Burgernet. Onduidelijk is nog of iemand thuis was ten tijde van de inbraak, er is niemand gewond geraakt. Zahavi is op dit moment met zijn gezin in Dubai om te herstellen van een blessure.

Bij de overval in mei werden Zahavi's vrouw en vier jonge kinderen thuis op gewelddadige wijze door twee mensen overvallen. Ze kregen tape over hun mond en de vrouw werd met een vuurwapen bedreigd. Zahavi was op dat moment onderweg naar een uitwedstrijd tegen het Tilburgse Willem II. Er werden meerdere spullen en geld gestolen. Voor zover bekend heeft de politie nog niemand voor die overval aangehouden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.