Terug

Volg Vandaag Inside

'Eran Zahavi opnieuw slachtoffer van inbraak'

'Eran Zahavi opnieuw slachtoffer van inbraak'

12 dec 2021, 22:32

In Amsterdam is er zondagavond ingebroken in een huis aan de Arenborg in de wijk Buitenveldert. De politie doet wegens privacyredenen geen uitspraken bij wie dit is, maar een woordvoerster bevestigt dat in het huis eerder een overval is gepleegd. In mei dit jaar werd in die straat het huis van Eran Zahavi, voetballer van PSV, overvallen.

De politie vraagt zondag uit te kijken naar twee personen. Een iemand met een grijs trainingspak en zwarte capuchon, de ander met een donkere broek en lichte jas. Ze hebben twee trolleys bij zich, aldus het bericht op Burgernet. Onduidelijk is nog of iemand thuis was ten tijde van de inbraak, er is niemand gewond geraakt.

Bij de overval in mei werden Zahavi's vrouw en vier jonge kinderen thuis op gewelddadige wijze door twee mensen overvallen. Ze kregen tape over hun mond en de vrouw werd met een vuurwapen bedreigd. Zahavi was op dat moment onderweg naar een uitwedstrijd tegen het Tilburgse Willem II. Er werden meerdere spullen en geld gestolen.

Zahavi's club PSV speelde zondagavond een uitwedstrijd bij NEC in Nijmegen. De spits ontbrak omdat hij geblesseerd is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.