Terug

Volg Vandaag Inside

'Er wordt zo overdreven gedaan over Ten Hag, ik word een beetje moe van die man'

'Er wordt zo overdreven gedaan over Ten Hag, ik word een beetje moe van die man'

17 mrt 2022, 14:19

Johan Derksen wordt een beetje moe van Ajax-trainer Erik ten Hag. De besnorde analist is van mening dat er in de media nogal overdreven wordt gedaan over Ten Hag en dat iedere coach met de Amsterdammers bovenaan zou staan in de Eredivisie.

Woensdagavond in Vandaag Inside noemde Johan Ajax 'de baas in Nederland', maar dat vindt hij allesbehalve bijzonder. 'Ze hebben in Europees verband hele goede wedstrijden gespeeld, maar ze zijn ook door heel gewone clubjes uitgeschakeld in Europa. Met alle bla bla van Ajax, en de trainer die tot toptrainer benoemd is. In Nederland zijn ze de beste van allemaal en in Europa zijn ze gewoon een modale club', stelt Johan.

'Ik word een beetje moe van die man. Er wordt zo overdreven gedaan over Ten Hag. Hij heeft het beste spelersmateriaal van Nederland', gaat Johan verder. 'Het is ook geen wiskunde om met Ajax goed te spelen, die hebben elf goede spelers. Ik denk dat iedere trainer uit de Eredivisie met Ajax bovenaan zou staan', aldus Johan.

Johan sprak zich verder ook uit over aanvoerder Dušan Tadić. Bekijk het in de onderstaande video terug!

‘Tadic is langzamerhand aan vervanging toe’
1:31
‘Tadic is langzamerhand aan vervanging toe’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.