Terug

Volg Vandaag Inside

'Er is geen programma waar ik vaker over word aangesproken dan Vandaag Inside'

'Er is geen programma waar ik vaker over word aangesproken dan Vandaag Inside'

26 sep 2022, 19:13

Op het Twitter-account van Vandaag Inside werd maandag een fragment uit In de Wandelgangen gedeeld, een online rubriek van Vandaag Inside, waarin Wilfred aan Roxane vertelt wat de bedoeling is bij Vandaag Inside Live in de Ziggo Dome. Raymond Mens deelde de beelden op Twitter en kan zich helemaal vinden in de woorden van Wilfred.

Wilfred vertelde aan Roxane: "Er zijn zoveel mensen die al twintig jaar plezier beleven aan het programma, die echt die-hard fan zijn. En het programma is eindig, of het nou dit jaar is, volgend jaar of het jaar daarna. Dan is het toch leuk om een keer met al die mensen een keer terug te kijken? Met alle hoogtepunten, er komen wat gastartiesten voorbij, we bespreken de actualiteit en ook een aantal dingen die gebeurd zijn. Ik denk dat het gewoon een feest der herkenning gaat worden!"

Raymond Mens reageert op Twitter: "Wat Wilfred Genee hier zegt is wel waar: zoveel mensen halen al jarenlang plezier uit Vandaag Inside. Ik schuif in allerlei talkshows aan, maar er is geen programma waar je op straat vaker over wordt aangesproken dan Vandaag Inside. Hoog tijd voor een feestje."

Kaarten voor Vandaag Inside Live in de Ziggo Dome zijn nu »HIER« te koop!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.