Terug

Volg Vandaag Inside

'Er is één belangrijke vraag blijven hangen na de clash tussen Angela de Jong en Johan Derksen'

'Er is één belangrijke vraag blijven hangen na de clash tussen Angela de Jong en Johan Derksen'

21 sep 2022, 17:04

Televisiecolumniste Angela de Jong was vorige week te gast bij Vandaag Inside, waar ze een pittige discussie voerde met Johan Derksen over haar columns in het Algemeen Dagblad. In de AD Mediapodcast wordt er kort teruggeblikt op het verhitte gesprek.

"Weet je wat ook nog afgelopen week was, waarvan ik dacht: dat is al heel lang geleden? Johan Derksen versus Angela de Jong," begint presentator Manuel Venderbos. "Daar moeten we het toch even over hebben!"

"Volgens mij heb ik aan tafel alles gezegd wat ik wilde zeggen," reageert Angela, maar mediajournalist Mark den Blanken wil het onderwerp tóch even aansnijden: "Er bleef wel één hele belangrijke vraag hangen bij de mensen thuis, en die heb ik ook heel vaak binnengekregen. We hebben zo'n mailbox waar allerlei berichten binnenkomen, en op Facebook allemaal berichten. Die moet ik dan toch maar gewoon aan je stellen: waar kwamen die oorbellen vandaan?"

"Uit m'n eigen oorbellendoos,' antwoordt Angela lachend. "Flauw hè. Nee, die zijn van een bepaald merk. En het grappige is: die oorbellen maken nogal wat los, want iedere keer krijg ik zelf ook heel veel vragen van: waar zijn ze vandaan? En: waar kan ik ze kopen?" De televisiecolumniste wordt niet gesponsord, vertelt ze, en gaat het merk van de oorbellen dan ook niet noemen: "Nee, als mensen het per se willen weten, dan moeten ze me maar gewoon een berichtje sturen, en dan laat ik het ze wel weten. Ik hoef hier toch niet per se het oorbellenmerk te noemen? Ik word niet gesponsord, door niks. Ik koop ze gewoon lekker zelf."

Bekijk hieronder de discussie tussen Angela de Jong en Johan Derksen, vorige week in Vandaag Inside, en beluister de AD Mediapodcast hier.

Discussie Angela de Jong en Johan over columns Angela in AD
10:51
Discussie Angela de Jong en Johan over columns Angela in AD

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.