Terug

Volg Vandaag Inside

Enorme tegenslag voor Bergwijn: 'Dat is erg, heel erg pijnlijk'

Enorme tegenslag voor Bergwijn: 'Dat is erg, heel erg pijnlijk'

21 sep 2021, 21:11

De kans is groot dat Steven Bergwijn voorlopig aan de kant staat bij Tottenham Hotspur. Trainer Nuno Espirito Santo heeft de Oranje international niet opgenomen in de selectie voor het EFL Cup-duel met Wolverhampton Wanderers en hij mist mogelijk ook de derby tegen Arsenal. Dat heeft de trainer laten weten in gesprek met de BBC.

Tijdens de eerste wedstrijd van Tottenham in de groepsfase van de Conference League tegen Stade Rennes (2-2) viel Bergwijn na een half uur geblesseerd uit. Momenteel draagt de aanvaller een beschermende schoen, waardoor hij met extra veiligheid conditioneel op peil kan blijven.

'Tegen Rennes ging hij door zijn enkel. Dat is erg, heel erg pijnlijk', vertelt trainer Espirito Santo. 'De beslissing is genomen om zijn enkel te beschermen, maar om tegelijkertijd wel oefeningen voor het bovenlichaam te kunnen blijven doen.' De Portugees laat weten dat Bergwijn de North London Derby tegen Arsenal van aankomend weekend ook moet missen.

Het is een flinke tegenvaller voor Bergwijn, omdat hij dit seizoen een goede start heeft gemaakt bij The Spurs. Hij speelde tot dusver in alle eerste drie Premier League wedstrijden, die allemaal werden gewonnen door Tottenham.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.