Terug

Volg Vandaag Inside

Enkelblessure voor voetballer Groeneveld

Enkelblessure voor voetballer Groeneveld

20 okt 2018, 15:37

BRUGGE (ANP) - Arnaut Danjuma Groeneveld kampt met een enkelblessure. De aanvaller van Club Brugge werd vrijdag al in de rust van het duel tegen Waasland-Beveren (1-1) gewisseld.

Groeneveld keerde eigenlijk al geblesseerd terug van de interlands met Oranje tegen Duitsland (3-0) en België (1-1). ,,We twijfelden al of hij wel kon starten", vertelde zijn trainer Ivan Leko. ,,Maar in de eerste helft kreeg hij weer last. Na de rust kon hij echt niet meer verder."

Het is nog niet bekend hoelang Groeneveld uit de roulatie is. De aanvaller debuteerde voor Oranje als invaller in het duel met de Duitsers. Tegen België mocht hij beginnen en tekende hij voor de gelijkmaker.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.