Terug

Volg Vandaag Inside

Engelsen verslaan San Marino: 5-0

Engelsen verslaan San Marino: 5-0

25 mrt 2021, 23:48

Engeland is de WK-kwalificatie begonnen met een eenvoudige zege op de nationale voetbalploeg van San Marino. In een leeg Wembley werd het 5-0 voor de thuisploeg.

Voor rust scoorden James Ward-Prowse, Dominic Calvert-Lewin en Raheem Sterling. Calvert-Lewin maakte er kort na de pauze 4-0 van. Invaller Ollie Watkins zorgde in de slotfase voor de 5-0-eindstand.

In dezelfde groep speelden Hongarije en Polen met 3-3 gelijk. Willi Orban zette de thuisploeg, nadat Polen was teruggekomen van een 2-0-achterstand, weer op voorsprong. Robert Lewandowski bezorgde zijn ploeg alsnog een punt.

Engeland gaat zondag naar Albanië, dat het uitduel met Andorra met 1-0 won.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.