Terug

Volg Vandaag Inside

Engelse voetbalclub Macclesfield Town failliet verklaard

Engelse voetbalclub Macclesfield Town failliet verklaard

16 sep 2020, 22:03

De Engelse voetbalclub Macclesfield Town is door een rechter failliet verklaard. De profclub, die in 1874 werd opgericht en dit seizoen op amateurniveau uitkwam, kan de schulden niet meer aflossen. De organisatie staat ruim een half miljoen euro in het rood.

Macclesfield Town degradeerde in het afgelopen seizoen uit League Two, nadat de club wegens een oplopende achterstand in de betaling van lonen diverse keren een puntenaftrek opgelegd had gekregen.

Bury was vorig jaar in Engeland de eerste profclub sinds 1992 die de English Football League moest verlaten door een bankroet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.