Terug

Volg Vandaag Inside

'Engelse trainer Graham Potter geïnteresseerd in Ajax'

1 mrt 2024, 18:56

Marcel van der Kraan, chef sport van De Telegraaf, meldt in een nieuwe aflevering van de Kick Off podcast van De Telegraaf, dat Graham Potter geïnteresseerd zou zijn om volgend seizoen de nieuwe trainer te worden van Ajax. Interim-trainer John van ’t Schip gaat na zijn periode hoogstwaarschijnlijk een andere functie bekleden binnen de club.

"Over namen gesproken, in Engeland hoor ik ook nog weleens wat. Eén van de trainers die daar op dit moment heel geïnteresseerd zou zijn in Ajax is Graham Potter, die bij Brighton natuurlijk al een beetje het Ajax-voetbal bracht", zegt Van der Kraan. "Hij is volgens mij vorig jaar ook al in beeld geweest voordat Maurice Steijn in de bocht kwam. Toen was Potter ook al geïnteresseerd in Ajax. Potter vindt Ajax een geweldige club." Chelsea was de laatste club van Potter, waar hij in april vorig jaar werd ontslagen.

"En de naam die je ook hoort, als we toch met namen aan de slag gaan", reageert clubwatcher Verweij. "En dat blijft natuurlijk Pascal Jansen. Hij was ook in beeld rondom de aanstelling van Maurice Steijn. Dat is wel een jongen met een AZ-verleden. Marijn Beuker en Alex Kroes hebben natuurlijk allebei bij AZ gezeten. Nu weet ik niet of Jansen na zijn ontslag bij AZ nog steeds een reële optie is, maar hij is ook wel in beeld geweest. Ik zou bijna zeggen: met een goede staf om hem heen, waarom niet?", besluit Verweij.

Ajax staat op dit moment op de vijfde plaats in de Eredivisie. Johan Derksen zou het fatsoenlijk vinden als de club aan alle seizoenskaarthouders de helft terugbetaalt, vertelde hij onlangs bij Vandaag Inside. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.