Terug

Volg Vandaag Inside

'Engelse topclub heeft interesse in Wout Weghorst'

'Engelse topclub heeft interesse in Wout Weghorst'

25 jan 2020, 19:16

Wout Weghorst staat volgens journalist van de BILD in de belangstelling van Tottenham Hotspur. Na de zware blessure van spits Harry Kane is de club uit Londen hard op zoek naar versterking voorin.

De ploeg van coach José Mourinho wil eigenlijk Willian José van Real Sociedad halen, maar de onderhandelingen over zijn komst verlopen stroef. De Spurs zouden een geheim plan B hebben met vier spelers uit de Bundesliga. Naast Weghorst van Wolfsburg zouden Paco Alcácer en Mario Götze van Borussia Dortmund en Timo Werner van Leipzig daar op staan.

VIDEO - 'Wout Weghorst is Nederlands Voetballer van het Jaar'

'Wout Weghorst is Nederlands Voetballer van het Jaar'
3:34
'Wout Weghorst is Nederlands Voetballer van het Jaar'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.